Garancija živih bakterija

Garancija živih bakterij

Optimalna kombinacija probavnih enzima

Optimalna kombinacija prebavnih encimov

20 godina iskustva

20 let izkušenj

Idealna rešitev pri občutku teže po obroku

Vsebuje kompleks prebavnih encimov in dobre bakterije, ki so prisotne tudi v prebavnem sistemu.

Zašto odabrati Prolife dobre bakterije

Zakaj izbrati

Encimi Prolife, prehransko dopolnilo z bakterijskimi kulturami, kompleksom prebavnih encimov in vitamini skupine B.

Encimi Prolife vsebujejo amilaze, peptidaze in lipaze ter dva posebej izbrana bakterijska seva, Lactobacillus plantarum R 1012 in Bacillus coagulans BC4®, ki tvori spore in je odporen na visoke temperature in kisline v prebavnem sistemu.

Kada uzeti Prolife

Kdaj uporabiti encime Prolife

Prebavo hrane lahko poslabšajo stres, nepravilna prehrana, nezadostno žvečenje in požiranje hrane, slabe življenjske navade, pa tudi starost.

Prebavni encimi omogočajo prebavo hrane in absorpcijo hranil. Encime lahko razdelimo glede na to, katerim hranilom pomagajo pri prebavi. Amilaza je encim, ki razgrajuje ogljikove hidrate in škrob. Proteaze so skupina encimov, ki sodelujejo pri prebavi beljakovin, medtem ko encimi lipaze pomagajo pri razgradnji maščob.

Zagotavljanje zadostnih ravni prebavnih encimov z živili, bogatimi z encimi, ali prehranskimi dopolnili je pomembno za prebavo hrane.

Kako se primijenjuje Prolife

Kako se uporabljajo

1–2 kapsuli po večjih obrokih.
Kapsulo zaužijte z zadostno količino vode (en kozarec).

Encime Prolife je najbolje zaužiti na poln želodec (po obroku), da dlje časa ohranimo vitalnost in učinkovitost dobrih bakterij.

V pakiranju je 30 kapsul.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

OPOZORILO
Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere.

Piškotke uporabljamo z namenom pravilnega delovanja tega spletnega mesta in izboljšanja vaše uporabniške izkušnje. Več informacij najdete v našem Varstvu zasebnosti in osebnih podatkov.

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcionalnosti. Brez teh piškotkov spletno mesto ne more pravilno delovati, onemogočite pa jih lahko s prilagoditvijo nastavitev v svojem spletnem brskalniku.