Garancija živih bakterija

Garancija živih bakterij

Prolife tablete za žvakanje s dobrim bakterijama, probiotik, ukusne i kremaste

Okusno in kremasto

20 godina iskustva

20 let izkušenj

Praktične in okusne

Idealna oblika za delo ali potovanja – vsaka tableta je pakirana posebej.
Preprosta uporaba, brez vode.

Zašto odabrati Prolife dobre bakterije

Zakaj izbrati

Žvečljive tablete Prolife, prehransko dopolnilo s sladilom, vsebujejo bakterijsko kulturo Bacillus coagulans in vitamine skupine B, ki imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Žvečljive tablete Prolife vsebujejo posebej izbran sev Bacillus coagulans BC4®, ki tvori spore in je odporen na visoke temperature in kisline v prebavnem sistemu.

Kako se primijenjuje Prolife

Kako uporabljati žvečljive tablete Prolife

Uporaba je zelo preprosta, brez vode, žvečljive tablete pa so okusne in kremaste. Po potrebi vzemite eno do dve žvečljivi tableti na dan. Tableto je treba raztopiti v ustih ali prežvečiti.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Pakiranje vsebuje 24 žvečljivih tablet. Posamično pakiranje.

Piškotke uporabljamo z namenom pravilnega delovanja tega spletnega mesta in izboljšanja vaše uporabniške izkušnje. Več informacij najdete v našem Varstvu zasebnosti in osebnih podatkov.

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcionalnosti. Brez teh piškotkov spletno mesto ne more pravilno delovati, onemogočite pa jih lahko s prilagoditvijo nastavitev v svojem spletnem brskalniku.