Garancija živih bakterija

Garancija živih bakterij

Probiotik dobre bakterije u kapsulama bez glutena

Brez glutena

20 godina iskustva

20 let izkušenj

Dobre bakterije za vsak dan

Idealna oblika za vsakodnevno uporabo in pri jemanju antibiotikov.

Zašto odabrati Prolife dobre bakterije

Zakaj izbrati

Kapsule Prolife, prehransko dopolnilo bakterijsko kulturo Bacillus coagulans in vitamini skupine B prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Kapsule Prolife vsebujejo posebej izbran sev Bacillus coagulans BC4®, ki tvori spore in je odporen na visoke temperature in kisline v prebavnem sistemu.

Kako se primijenjuje Prolife

Kako uporabljati kapsule Prolife

drasli lahko vzamejo dve kapsuli na dan, za otroke pa se priporoča ena kapsula na dan. Kapsule je treba popiti cele, možno pa jih je tudi odpreti in njihovo vsebino zmešati v tekočino (voda, mleko) sobne temperature.

Kadar jih jemljete skupaj z antibiotiki, jih je treba začeti jemati isti dan kot antibiotik, vendar z nekaj ur presledka, da antibiotik ne uniči bakterij.

Pakiranje po 20 kapsul.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Piškotke uporabljamo z namenom pravilnega delovanja tega spletnega mesta in izboljšanja vaše uporabniške izkušnje. Več informacij najdete v našem Varstvu zasebnosti in osebnih podatkov.

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcionalnosti. Brez teh piškotkov spletno mesto ne more pravilno delovati, onemogočite pa jih lahko s prilagoditvijo nastavitev v svojem spletnem brskalniku.