Garancija živih bakterija

Garancija živih bakterij

Prolife suspenzija, dobre bakterije u tekućem obliku, probiotik s okusom breskve

Odličen okus breskve

20 godina iskustva

20 let izkušenj

Suspenzija v tekoči obliki

Tekoča oblika odličnega okusa, posebej primerna za otroke in ljudi, ki ne marajo tablet. Dnevni odmerek v eni steklenički, 7 kosov v pakiranju. 

Zašto odabrati Prolife dobre bakterije

Zakaj izbrati

Suspenzija Prolife, prehransko dopolnilo z bakterijskimi kulturami in vitamini skupine B:

  • vitamina B6 in B12 imata vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, zlasti v obdobjih intenzivne telesne in duševne aktivnosti,
  • vitamina B1 in B2 prispevata k sproščanju energije pri presnovi.

Suspenzija Prolife vsebuje več kot 2,1 milijarde dobrih bakterij petih izbranih sevov: Lactobacillus Acidophilus La-14®, Bacillus coagulans BC4®, Bifidobacterium Lactis HN019®, Bifidobacterium Lactis Bl-04® in Lactobacillus Plantarum LP115®.

Sestavina, kot je glukooligosaharid, služi kot hranilo, ki spodbuja rast dobrih bakterij.

Inovativna bočica osigurava stabilnost i kvalitetu dobrih bakterija

Zagotovljena stabilnost in kakovost dobrih bakterij

Aktivnost in preživetje dobrih bakterij sta odvisna od prisotnosti vlage, ki lahko reagira s sestavinami izdelka, vključno z dobrimi bakterijami. V stiku z vlago dobre bakterije izgubijo svojo aktivnost oziroma se njihovo preživetje zmanjša.

Patentiran proces proizvodnje izdelkov Prolife v suhih pogojih, pri katerem so dobre bakterije zaščitene pred vlago in pakirane v suhem okolju.

Posebna inovativna steklenička s tremi fazami ima dozirni pokrovček, v katerem so dobre bakterije v suhi obliki (prah). Posebne plasti v pokrovčku preprečujejo vdor vlage in tako ščitijo dobre bakterije.

Kako se primijenjuje Prolife

Kako se uporablja suspenzijo Prolife

Pomembno je, da suspenzijo Prolife odprete na pravilen način.
Pri pravilnem odpiranju suspenzije Prolife se z obračanjem pokrovčka odpre posodica pod pokrovčkom, v kateri so dobre bakterije in vitamini. Dobre bakterije in vitamini se zmešajo s tekočino v steklenički in suspenzija je pripravljena za uporabo

Potrebno je:

  1. zasukati pokrovček do konca v desno, da sestavine padejo iz pokrovčka v stekleničko
  2. dobro pretresti vsebino stekleničke (tekočina bo iz bistre postala motna in se obarvala)
  3. odpreti stekleničko s suspenzijo in popiti vsebino

Odmerjanje: ena steklenička na dan po obroku.

Pakiranje vsebuje 7 stekleničk po 8 ml s pokrovčkom.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Piškotke uporabljamo z namenom pravilnega delovanja tega spletnega mesta in izboljšanja vaše uporabniške izkušnje. Več informacij najdete v našem Varstvu zasebnosti in osebnih podatkov.

  • Nujni piškotki omogočajo osnovne funkcionalnosti. Brez teh piškotkov spletno mesto ne more pravilno delovati, onemogočite pa jih lahko s prilagoditvijo nastavitev v svojem spletnem brskalniku.